blogHeader

5 начина да спечелим нови майки за приятели

FR 5 Ways to Make New Mom Friends

Да намериш приятели като нова майка не винаги е лесно. Това е като да стоиш в столовата на първия учебен ден, заобиколен от непознати и да се чудиш къде ти е мястото - но с тази разлика, че този път си на детската площадка, имаш бебе в скута, току-що си свършила да пееш същата детска песничка за 1000-ния път, и просто искаш да си поговориш с някой възрастен. Толкова много ли искаш?!

Независимо дали си в магазин за хранителни стоки, на детската площадка или в The Little Gym, като нова майка ти постоянно се оглеждаш за потенциални нови майки приятелки и си готова да завържеш разговор ЗА КАКВОТО И ДА Е. Без значение къде се намираш, като нова майка търсенето на приятели не трябва да води до паника или стрес. Ето 5 съвета как да направиш майки-приятелки с лекота.

ИЗЛЕЗ ОТ КЪЩИ. Не, сериозно. Как възнамеряваш да срещнеш страхотна нова майка приятелка, ако си окошарена вкъщи по цял ден? Посещавай места и групи където ходят други млади майки. Запиши се в класа Родител/Дете в местния The Little Gym. Или тръгвай към детската площадка и се огледай за друга майка, която изглежда сякаш може да имате нещо общо. Тя може да се окаже началото на едно хубаво приятелство!

НАМЕРИ ПРИЯТЕЛ? Вземи й телефона! Не се притеснявай! Да се сприятелиш с млада майка е като да запоянеш нова връзка... ако намериш майка, която ти харесва, вземи номера й, така че да може да я видиш отново. Ако между вас не се получи втория път, поне ще можеш да кажеш, че си опитала!

ПЛАНИРАЙ СРЕЩА МАЛКИТЕ ДА ПОИГРАЯТ. Намериал си майка, която ти харесва? И тя има дете на същата възраст като твоето? Попадение! Планирай среща за игра! Това е най-лесният начин майките да се наговорят докато децата играят.

ПЛАНИРАЙ СРЕЩА САМО ЗА МАМА. Намери детегледачка или накарй твоята половинка да поеме юздите на малкия, защото е време за нощ на мама навън. Идете да пиете по едно питие или да вечеряте и просто се насладете на една вечер без детето с новата си приятелка. Майките също заслужават да изключат понякога!

БЪДИ СЕБЕ СИ. Това е най-добрият начин да намериш истински приятели за цял живот. Намирането на нови приятели майки не винаги е проста работа, но да имаш една или две истински страхотни приятелки-майки може да промени всичко. Така че следващия път, когато си в магазин за хранителни стоки, на детската площадка, или в местния The Little Gym, не се срамувай да завържеш разговор пък да видим къде ще те отведе! Има много риба в морето и съвсем скоро ще имаш цяла група майкиприятелки за цял живот.Comments

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.