blogHeader

Стани инструктор в The Little Gym Sofia

LeaderOfSeriousFun_EN
Ако сте енергични и имате желание за работа с деца, може би сте точно човекът, когото търсим!

Невероятния интерес, който породи The Little Gym Sofia и доверието, което ни гласуваха родителите през изминалия семестър, налагат разширяването на екипа ни:) 

С повече от 350 клуба по целия свят, The Little Gym е най-престижният център за обогатяване и физическо развитие на децата на възраст от 4 месеца до 12 години. В продължение на почти четири десетилетия "The Little Gym" е помогнал на милиони деца да изпитат тръпката от постиженията, да развият нови умения и да намерят нова увереност чрез разнообразни програми, базирани на гимнастика. Класовете родител / дете, предучилищна гимнастика и гимнастика за ученици се преподават в чиста, забавна, безопасна и топла среда, която насърчава децата да се развиват със свое собствено темпо.

Като член на екипа на The Little Gym, вие ще бъдете част от семейство, посветено на растежа и развитието на децата по целия свят. Ако това звучи като позицията, която сте търсили, моля, изпратете ни CV и мотивационно писмо и ние ще се свържем с Вас. В случай, че Вие се окажете нашият човек, ще преминете специално обучение в методите и философията на The Little Gym:)

sofia@thelittlegym.eu  mob: 0889594441