Translate
ourStoryHeader
   

Александър дьо WitАлександър де Вит

Основател и Изпълнителен Директор

Спомням си първия път когато влязох в един клас на The Little Gym. Това беше в Америка. Пристигнах в края на класа и децата тъкмо излизаха тичайки от залата. Никога няма да забравя как блестяха очите им. Освен огромните усмивки по лицата им, това, което остава незабравимо, беше чистата радост и вълнение в очите им.

Казах си, "Уау, нещо специално се е случило в тази зала - аз трябва да разбера какво е това". Влязох в залата където един инструктор беше коленичил и усмихнато говореше очи в очи с едно малко дете. Имаше толкова много любов в тези очи и толкова много радост у детето.

Това беше моят момент на „алилуя“. Проучих The Little Gym и открих невероятна учебна програма, създадена да разгърне потенциала на всяко дете, и разбрах, че съм намерил целта на живота ми. По това време работех като консултант в McKinsey. В McKinsey, винаги съм гравитирал около проектите, в които участват хора – развиване на нови стратегически цели, засилване на въздействието на лидерския екип и разгръщане потенциала на хората.

С The Little Gym най-накрая намерих начин да „изживея“ мисията си за разгръщане потенциала на хората всеки ден и да го правя това с тези, които имат най-голям потенциал - децата.

Нямаше подобно нещо в Белгия, а аз исках да дам на моите три малки момчета, на техните приятели и на техните семейства изживяването The Little Gym.

Така че напуснах McKinsey и отворих The Little Gym Waterloo като франчайз през 2000 г. Пътят не беше лесен. Жена ми и аз инвестирахме всичките си спестяванията, спестяванията на наши роднини и на други хора, които искаха да подкрепят нашия проект, да създадем The Little Gym Waterloo. И никога повече не погледнахме назад.

Работихме усилено с нашия невероятен екип от инструктори и направихме The Little Gym Waterloo едно прекрасно място за всички деца където те - независимо от спортния им талант и физически възможности – създават нови приятелства, изграждат увереност, поемат рискове и могат да бъдат смели, обгрижвани и обичани, и да се забавляват.

Това беше голям успех и обратната връзка от нашите членове – големи и малки - беше прекрасна. Децата обикнаха класовете, а родителите и близките виждаха как децата се развиват, усмихват, и толкова много се забавляват.

Тогава ми хрумна, че блясъкът в очите на децата във Waterloo не беше достатъчен. Исках очите на децата в цяла Европа да заблестят.

През 2001 г. купих генерален лиценз да доведа франчайза The Little Gym във всички страни в Европа. Това ми даде възможност да работя с други интелигентни, предприемчиви и страстни хора, за да създадем клубове из целия континент.

Днес имаме 45 клуба в Европа, управлявани от една невероятна група от хора, които се грижат усърдно за децата и родителите, които ги посещават всяка седмица.

Повечето от нашите клубове са собственост на родители, които са се влюбили в The Little Gym след като са били членове на The Little Gym и са видели положителното му въздействие върху собствените им деца.  

Хиляди деца посещават Little Gym в Европа всяка седмица и често ме спират родители, които искат да споделят разни истории.

Една от най-трогателните истории е на една майка, която ме посети у дома един ден. Синът ѝ имаше среща с най-големия ми син да играят заедно. Тя видя папка с надпис „The Little Gym“ и така разбра, че съм част от The Little Gym. Тогава тя избухна в сълзи и ми разказа колко The Little Gym е помогнал на сина ѝ и как е променил живота на семейството ѝ.

Аз съм изключително щастлив да работя с нашата невероятна мрежа от собственици, инструктори и помощни екипи в Европа и по целия свят. И всички ние сме толкова благодарни за възможността да променим живота на децата и семействата, които се присъединяват към нас всяка седмица, към по-добро.

Александър де Вит

Основател и главен изпълнителен директор - The Little Gym Европа

cloudleft