Translate
Practice makes progress_header_copy
THE LITTLE GYM® EUROPE

Писмо от Изпълнителния Директор

   

Всяко дете е различно и всяко дете е уникално, но всички те имат едно общо нещо - потенциал.

В The Little Gym, ние сме в бизнеса на разгръщане потенциал. Желанието ни е да развием у децата качества, които да им бъдат полезни в училище, в семейството, с приятелите, а по-късно и в избраната от тях професия. 

Ние вярваме, че най-успешният метод за обучение е този, чрез забавление. Ако очите на детето Ви блестят в залата, значи нещо специално се случва. Тогава децата Ви растат най-бързо, тогава нашите инструктори знаят, че това, което правим е нещо различно.

Ние също вярваме, че забавлението трябва да преследва сериозни цели, затова наричаме метода си Сериозно Забавление. Класовете ни са базирани на сериозна учебна програма, разработена от специалисти в областта, която е била тествана, прилагана и подобрявана в продължение на 40 години.

С помощта на нашата програма на Сериозно Забавление, ние учим децата да обичат себе си - такива каквито са. Учим ги да предприемат пресметнат риск, когато се страхуват, да говорят, когато се срамуват и да знаят собствената си стойност. Ние обгрижваме, приемаме, окуражаваме и изграждаме връзка.

В този процес прекрасните ни смели и щастливи деца изграждат физическа сила и координация. Те се научават как да превземат гредата, да координират тялото си по време на полет, да стоят на ръце, и най-важното - научават се, че могат!

Нашите джимове не биха били нищо без невероятния екип от собственици и инструктори. Имаме повече от 300 инструктора и собственика, които управляват 45те ни джима в Европа. Програмата ни е от световна класа, но това, което ни прави наистина различни са страстните инструктори и собственици, които прилагат тази програма в джимовете си всеки ден.

За нашите собственици, The Little Gym не е просто възможност за бизнес - то е житейски избор. Всеки собственик има собствена история за това как The Little Gym му е помогнал да отключи потенциала си. Много от собствениците са започнали като инструктори. Много други са припознали The Little Gym като родители и са поискали да споделят с всички деца по света визията и страстта ни.

The Little Gym ще продължи да расте в Европа, но само с правилните хора - тези, чиято мисия е израстването и развитието на следващото поколение и които разпознават силата, която се крие в това да караш малките очички да заблестят.

И ние никога няма да направим компромис. Потенциалът не трябва да бъде компрометиран - той трябва да бъде пуснат на свобода!
   


  
Александър де Вит

Основател и Изпълнителен Директор
The Little Gym Европа
  
  

ornament-pre-k-gym